Laatste nieuws

24. mrt, 2015

Cursus Wimperextentions 1op1 aanbrengen. Schoondochter als model heeft nu mooie lange oogwimpers! Altijd al mooie oogwimpers willen hebben het kan nu in Harlingen!
De 1e 10 klanten nu voor slechts € 25,00 een compleet nieuwe set!

17. feb, 2015

Als u deze vraag met JA moet beantwoorden, blijf dan niet langer tobben en maak een afpsraak met Pedicure Linda. Zij helpt u vakkundig van uw problemen af.

Het is te gek voor woorden, een ingegroeide nagel doet pijn, erg veel pijn zelfs en dit is niet nodig. Met een basis behandeling helpt de pedicure u van uw ingegroeide nagel af.

Maak snel een afspraak T 06-12735551 of 0517-859111 of stuur via deze site een email.

 

11. feb, 2015


Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dat weten we allemaal. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan zaken zoals:

  • algehele conditie
  • voeding
  • techniek
  • kleding en schoeisel


Maar heeft u zich wel eens afgevraagd hoe belangrijk een goede voetconditie is bij het sporten?

Bij voetbal en loopsporten zal dat iedereen duidelijk zijn. Bij sporten waarbij het hoofdzakelijk gaat om behendigheid met de handen beschouwt men vaak een goede voetconditie van ondergeschikt belang. Dit geheel ten onrechte, daar iedere beweging tijdens het sporten een samenspel is van elk onderdeel van het lichaam. Voeten spelen daarbij een belangrijke rol! De aanzet van iedere beweging begint veelal vanuit de voeten door het zoeken naar de juiste lichaamsbalans. Door hun anatomische bouw kunnen voeten zich tijdens het sporten aan veel situaties aanpassen. Bij pijn aan de voet, door bijvoorbeeld een ingegroeide nagel of likdoorn, zal men de voet onwillekeurig anders gaan plaatsen om de pijn te ontwijken. Er ontstaat daardoor een verkeerde belasting van de voet en meer kans op blessures.

Om uw voeten in optimale (sport)conditie te houden is het aan te bevelen deze regelmatig te laten controleren en behandelen door een voetverzorger van "ProVoet". De voetverzorger beschikt over moderne behandelingsapparatuur zodat u vrijwel pijnloos van hinderlijke voetproblemen wordt verlost. En bedenk daarbij dat goed onderhouden voeten elke sportprestatie ten goede komt!

Bron: Publicatie ProVoet
Beroepsorganisatie Voetverzorging
Stationsstraat 51b
3905 JH Veenendaal

10. feb, 2015

Beschrijving:
Er is van eelt sprake waar de bovenlaag van de huid (de hoornlaag) is verdikt. Eelt heeft een geelachtige kleur. Eeltvorming ontstaat door overmatige druk en wrijving. In feite kan men eelt beschouwen als een bescherming die het lichaam aanbrengt tegen de van buiten komende druk of wrijving. Echter de mate van eeltvorming verschilt van persoon tot persoon. Bovendien kan er extra eelt ontstaan als er een vertraagde afstoting van de hoornlaag plaatsvindt. Deze overmatige eeltvorming noemt men pathologisch eelt (hyperkeratose). Dit kan pijnlijk zijn en branderig aanvoelen. Vaak komt het voor onder de bal van de voet (grote eeltplek), maar ook op de top van een teen of als eeltrand aan de onderkant van een teen of de hiel. Verkeerde schoenen en standafwijkingen van de voeten zijn veelal een oorzaak van dit type eeltvorming. Ook extreme zweetvoeten kunnen een oorzaak zijn.

Behandeling:
Pathologisch eelt kan vakkundig verwijderd worden door de voetverzorger. Wat men zelf kan doen: zo'n twee keer per week een voetbad nemen met zachte zeep (niet langer dan vijf minuten per keer, daarna naspoelen). Verder: iedere avond de voeten incrèmen met vettige crème. Dit werkt verzachtend en voorkomt kloven.

Afspraak maken?

Heeft u last van bovenstaand probleem, maak dan een afspraak en bel 06-12735551 of 0517-859111 Iedere woensdag bij de kapsalon Tieneke's Head & Beautyline Harlingen.
 

Eelt op de hak (voor de behandeling)


 

Na de behandeling
6. feb, 2015

Nu pedicurebehandeling met € 8,50 korting.
Print de waardebon uit en neem deze mee naar uw afspraak met Pedicure Linda. Kijk ook eens op www.handenvoetcare.nl